Хакурой Хокайдон Директорката,Ръководител на Слидерин,Учител по Летене,2-ри курс
Брой мнения : 587 Join date : 27.10.2009 Age : 27 Местожителство : Габрово
| Заглавие: Болничното крило Чет Ное 05, 2009 9:57 am | |
| Когато някой ученик се чувстваше зле или е наранен идваше про мадам Помфри.Тя лекуваше всичко. | |
|
simonkataaaaaa Ръководител на Грифиндор,Учител по Мъгълознание и История на магията
Брой мнения : 426 Join date : 16.11.2009 Age : 27 Местожителство : Испания-Мадрит
| Заглавие: Re: Болничното крило Вто Дек 22, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
Хакурой Хокайдон Директорката,Ръководител на Слидерин,Учител по Летене,2-ри курс
Брой мнения : 587 Join date : 27.10.2009 Age : 27 Местожителство : Габрово
| Заглавие: Re: Болничното крило Сря Дек 23, 2009 6:12 pm | |
| Хаку се затича към Болничното крило.Имаше чувство че има температура. -Здравейте мадам.- поздрави тя. -Здравей Хаку.Какво има? -Ами имам температура.Ужасно ми е отпаднало и ме боли глава. -О не се безпокой,веднага ще ти донеса лекарство. Когато мадам Помфри се върна даде на Хаку някаква червена течност.Хаку я испи нищо че имаше гаден вкус. Хаку престоя цяла нощ в леглото на Болничното крило.Беше и студено и най вероятно не сваляше температурата.Мадам Помфри запита учителят по отвари какво може да става.След няколко часа Хаку дочу гласове от коридора"белега на момичето от лапата на вълк сигуурно е проблема".Хаку се одви мина през няколко стени и се върна с маската си.Тя си я сложи и заспа. | |
|
simonkataaaaaa Ръководител на Грифиндор,Учител по Мъгълознание и История на магията
Брой мнения : 426 Join date : 16.11.2009 Age : 27 Местожителство : Испания-Мадрит
| Заглавие: Re: Болничното крило Съб Яну 09, 2010 11:51 pm | |
| Роберта не се чустваше добре.Коремът много я болеше!Тя изтича към болничното крило за да помоли за лекарство. -Кога започна да те боли коремът Роберта?-попита мадам Помфри -През един от учебните часове мадам. -Добре скъпа вземи това и след няколко минути ще се почусваш по добре Роберта излезе от болничното крило с надеждата че скоро ще се почуства по добре | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Болничното крило | |
| |
|