| Продънения Котел | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Хакурой Хокайдон Директорката,Ръководител на Слидерин,Учител по Летене,2-ри курс
Брой мнения : 587 Join date : 27.10.2009 Age : 27 Местожителство : Габрово
| Заглавие: Продънения Котел Вто Ное 03, 2009 3:05 pm | |
| Меню 1 Бира-3 галеона 2 Бренди-5 галеона 3 Греяна медовина-8 галеона 4 Бирен шейк-10 галеона бутилката 5 Горещ шоколад-2 галеона 6 Леден сок от тиква-2 галеона 7 Мляко-1 галеон 8 Чай-50 сикли 9.Шери-4 галеона | |
|
| |
simonkataaaaaa Ръководител на Грифиндор,Учител по Мъгълознание и История на магията
Брой мнения : 426 Join date : 16.11.2009 Age : 27 Местожителство : Испания-Мадрит
| Заглавие: Re: Продънения Котел Пет Ное 27, 2009 10:40 pm | |
| Роберта влезе в заведението и се запъти към напитките.Беше много жадна. -Здравейте!Може ли да попитам коя е най-добрета напитка която предлагате? -Опитай с Бирен шейк-каза мъжът който работеше като барман -А на каква цена е? -10 галеона бутилката -Моля дайте ми една. Роберъа плати шейка и седна на една дървена маса в ъгъла на заведението.Тя изпи питието си и тръгна доволна. | |
|
| |
Кари Строу Директорката,Учител по Трансфигурация
Брой мнения : 59 Join date : 19.12.2009 Местожителство : Ню Йорк
| Заглавие: Re: Продънения Котел Чет Яну 07, 2010 9:32 pm | |
| Кори влезе тихо и седна на една маса до прозореца. При нея дойде един висок и не много красив келнер. -Какво ще желаете? -Ами...-замисли се,като разглеждаше менюто-донеси ми един горещ шоколад с повечко сметана! -Добре! Корина се загледа през прозореца.Навън валеше сняг.Тя съблече палтото си и го сложи на закачалката до канапето.След,като се върна и й донесе чашата й каза: -Два галеона,моля! Тя бръкна в джоба на суйтчера си и извади 3 галеона,след което той й върна един и изчезна.Разбърка питието си с тънката лъжичка и го обгърна с ръце,сякаш,за да се стопли.Не отпи,понеже беше още горещ.Отново се загледа навън.Много хора се разхождаха.Всеки с приятелки или с половинката си,а тя си нямаше никого.Замисли се над това,че е сама и й стана мъчно.. | |
|
| |
Хакурой Хокайдон Директорката,Ръководител на Слидерин,Учител по Летене,2-ри курс
| Заглавие: Re: Продънения Котел Чет Яну 07, 2010 9:42 pm | |
| Хаку влезе в малкото и уютно магазинче.Тя изтупа шапката си и съблече палтото си.Остави си палтото на най-близката закачалка и седна при Кори.те се поздравиха и Хаку си поръча бирен шейк. -там как си?-запита я Хаку. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Продънения Котел Чет Яну 07, 2010 9:44 pm | |
| -Бива..!-погледна я тъжно Корина -А ти?! Отпи малка глъдка от чашата си и пак я остави.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Продънения Котел Нед Яну 10, 2010 11:37 am | |
| -И аз сам добре.-кааз Хаку и испи на екс шейка си.-Е аз мисля да тръгвам. Хаку стана и се залюля.отидя взе палтото си и замаха на Кори и се обърна да отвори вратата.Хаку не я видя и се блъсна.Метна още веднъж и се усмихна... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Продънения Котел Нед Яну 10, 2010 8:14 pm | |
| Кори отново остана сама..Естествено това беше съдбата й,но защо й беше толкова трудно да го приеме и да се примири с това,че е вълк единак.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Продънения Котел | |
| |
|
| |
| Продънения Котел | |
|