Най-после бесопасност по улиците на Лондон
След години преследване,проучване и рзследване,една от най-великите смъртожадни-Белатрикс Лестрандж бе заловена и пратена в Азкабан.На 1.01.2010,в навечериетно на Новата Година,близо край малкото селце Хогсмийт тя беше заловена в компанията на ТОЗИ КОЙТО НЕ БИВА ДА СЕ НАЗОВАВА и останалите смъртожадни.Поради секретни причини останалите престъпници не биват заловени.След кратко интервю с някой от хората в Лондон ето кое беше най актуалното мнение
репортер:Смятате ли че след залавянето на Белатрикс по улиците на Лондон най-сетне ще е спокойно?
мъж:Не!!!Дукато всички смъртожадни и ТОЗИ КОЙТО НЕ БИВА ДА СЕ НАЗОВАВА не бъдат заловени,жителите на Лондон няма да могат да спят спокойно
репортер:А мислите ли че това че Белатрикс Лестрандж е заловена,ще изсплаши ТОЗИ КОЙТО НЕ БИВА ДА СЕ НАЗОВАВа,и той ще бъде по внимателен от преди?
мъж:Определено не!ТОЗИ КОЙТО НЕ БИВА ДА СЕ НАЗОВАВА действа по свой планове и схеми и нищо от случилото се сега няма да промени желанията му.
репортер:Какво мислите?Има ли възможност Най-опасната смъртожадна да избяга от най-опасня затвор в света?
мъж:Вие сами го казахте "най-опасната" смъртожадна.Какво може да се очаква от такъв човек??!Никой не знае може да очакваме само неочакваното...
НАТРЯВАНЕ ОТ ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ Проучване показа,че 20% от хората яли шоколадови бонбони "Наслада",са натровени от неизвестна болест.Интервю с майката на една от болните:
репортер;Какви бяха първите симптоми на натряването?
майка:Започна се от малки неща като болене на корем,хрема но премина към по сериозни като световъртеж,повръщане,припадаци,обриви и др.
репортер:Колко на брой бяха бомбоните при натряването?
майка:Аз лично не знам,защото бонбоните бяха изядени повреме на рожден ден.
репортер:Какво смятате че трябва да се направи с магазина?Да продължи да работи или да бъде спрян от пазара.
майка:Знам че продавачите от този магазин продавайки бонбони си изкарват хляба затова не мисля че засега спирането на магазина е най-доброто решение..По скоро да се проверяват по внимателно стоките и продуктите предлагащи магазина!!!
Е драги читатели надяваме се че разбрахте,че не е хубаво да се прекалява със сладкото
1.защото се дебелее
2.защото се получават кариеси
3.Защото хранителната систем РАБОТИ ТОЛКОВА ЗДРАВО С ПРОВЕРЯВАНЕТО НА ХРАНАТА,че половината фенове на бонбоните "Наслада" СЕ НАСЛАЖДАВАТт на удобното логло и много полезните лекарства В БОЛНИЦАТА!!!
НОВ МАГАЗИН ПО УЛИЦИТЕ НА ДИАГОН-АЛИС идването на новата година,идват и хубавите промени!!!Отбеляза се началото на нова верига магазини "СРЕБРО И ЗЛАТО",предлагащи на потребителите си изискани бижута,подходящи за всякакъв вид облекло.Магазинът се намира по улиците на ДИАГОН-АЛИ,но съвсем скоро може да очакваме още много нови клонове,на още по известни места.Офицялното откриване на магазина ще се проведе на 6.01.2010год.,входът е свободен и всички продукти предлагащи магазина ще бъдат промоционално намалени,послучай откриването!!!
ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С УЧИТЕЛКАТА ПО МЪГЪЛОЗНАНИЕ
ПРОФЕСОР ЕСПИНОСА
репортер:Как върви новата учебна година при вас професоре?
професор Еспиноса:Учебната година върви перфектно.Учениците са страхотни!
РЕПОРТЕР:КАКВИ СА ОТНОШЕНИЯТА ВИ С ДРУГИТЕ УЧИТЕЛИ?
Професор Еспиноса:Те са страхотни!Т е са много мили с мен и аз с тях!
репортер:смятате ли че таи учебна година децата ще имат по добър успех от миналата?
Професор Еспиноса:Ами всичко може да се случи,но естествено работата на учителите е да научат децата на колкото се може повече.Такаче може само да се надяваме......
ОЧАКВАЙТЕ 3 БРОЙ СКОРО