hogwarts.haku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hogwarts.haku

Училище за магия!

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

къщата на Роберта Пардо

Go down 
АвторСъобщение
simonkataaaaaa
Ръководител на Грифиндор,Учител по Мъгълознание и История на магията
simonkataaaaaa

Брой мнения : 426
Местожителство : Испания-Мадрит

къщата на Роберта Пардо Empty
ПисанеЗаглавие: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 4:58 pm

къщата на Роберта Пардо Mhc_2

къщата на Роберта Пардо 122353249720360 -стаята на майката на Роберта

къщата на Роберта Пардо Malka-kuhnq - кухня

къщата на Роберта Пардо 4 - стаята на Роберта

къщата на Роберта Пардо D0b1d0b0d0bdd18f-d181d0b8d0bad0be-d181 - банята на Роберта

къщата на Роберта Пардо B02b760bf90f96f5cae21f10797dcb07 - банята на майката на Роберта

къщата на Роберта Пардо Bfi1254586916q - гостната

къщата на Роберта Пардо 00_2_1 -трапезария

къщата на Роберта Пардо Burjalarab_jacuzzi_ok - джакузито

къщата на Роберта Пардо Pudongshangrilapremierroom -холът

къщата на Роберта Пардо N1632422809_60088_4716 - магическата стая на Роберта,където тя учи уроците си

Последната промяна е направена от simonkataaaaaa на Вто Ное 17, 2009 9:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 6:44 pm

Един хубав слънчев ден Роберта се събуди с осещането че нещо хубаво ще се случи.Все пак това беше нейният рожден ден.Миналата година майка и замина на турне и не можа да празнува с нея,но тази година всичко ще е различно.Какъв ли подарък щеше да и подари майка и?Е за нея това нямаше значение,тя се радваше че ще прекара малко време с майка си която винаги е толкова заета.Роберта слезе в трапезарията и там се откри страхотна гледка.Пред нея стоеше най страхотната торта на света беше шоколадова любимата на момичето.Още тогава тя усети нещо страмно но не обърна внимание.Ако знаеше какво и предстой........
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 6:58 pm

Роберта имаше много приятели но нейните най-добри бяха Лупита и Хосе.Вече беше обед когато тя им звънна за да ги извика във къщата си.Когато момичетата се събраха,отидоха във стаята на Роберта.Там започнаха изненадите:
-Честит рожден ден-извика Лупита и прегърна приятелката си подавайки и един черен плик
-Не беше нужно-нежно каза Роберта
-Заповядаии!!!И естествено че е нужно-каза Хосе
-О момичета!Обичам ви-следва дълга приятелска прегръдка.
Роберта отвори първият подарък от Лупе.Там имаше страхотна черна перлена огърлица.Лупита много добре познаваше приятелката си и знаеше че това е любимият и цвят(както и синиото).
-Благодаря!Прекрасна е!
-И ще си ходи с подаръка на Хосе
-Лупееее!!!Зарежи!Добре сега отвори моя Роберта.
-ООООООО!!!Прелестна е!-Подаръкът на Хосе беше много красива черна рокля.
-Момичета и двата подаръка са страхотни!
-Радвам се че ти харесват приятелко
-Аз също-включи се Лупе
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 7:50 pm

-Момичета!Слизаите-това беше майката на момичето
-Идваме!!!
-Днес тереза(икономката)я няма такаче аз съм вашъта домакиня Very Happy Very Happy Very Happy
Следва смях,и всички седнаха на масата.Вече се беше свечерило.На Роберта и се струваше че времето лети толкова бързо сякаш нещо предстоеше да се случи .Всички започнаха да ядат.И тогава то се случи... Question
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 8:17 pm

Ден преди рожденният иден Роберта бе гледала филм за магиостници.Сега тя изведнъж незнаино защо се сети за него и си помисли колко би било хубаво дабъде магиостница.
-Роберта-стресна я Хосе-За какво си се замислила така
-Ммм.. нищо Хосе мои глупости!Е...ще ядем ли торта или не?!
В този момент момичето хвана ножа и започна да разрязва тортата,но тъкмо когато сряза първото парче някакъв страмен,писклив глас я заговори
-Моляте,магиостнико спри да ме нараняваш!!!
-Ааааааааа,какво...к...к...какво става!!!
-Роберта добре ли си ?
-КАКВО БЕШЕ ТОВА?-Извика Роберта
-Роберта добре ли си!Какво ти става?-притесни се Лупе
-Те не могат да ме чуят магиостнико!Само ти ме чуваш Роберта. Сега спри да викаш и се успокои
-Да се успокоя!!??
-Роберта на кого говориш?
-На тортата не я ли чуваш!!?
-Роберта тортите не говорят-отбеляза Хосе-поне до колкото аз знам де!
-Приятелко мисля че се преумори.Качи се в стаята си и си почини.
-Добре мисля да поспя,денят наистина беше преуморяжащ.Вече ми се пречува.?!
Роберта се качи в стаята си а момичетата си тръгнаха притеснявайки се за нея. Very Happy
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 10:29 pm

Роберта се приготви за сън когато на вратата се почука.Тя помисли че майка и е дошла да и каже лека нощ и отвори вратата.Като светкавица в стаята влезе шоколадовата торта:
-ааааааа!
-ШШШШ...-Скара се сладкишът-С теб трябва да си поговорим имам толкова да ти разказвам магиостнице!
-Добре примирих се с това че си говоря с торта и може би изперквам,но защо по дяволите ме наричаш магиостница
-Е как защо?Защото си такава!
-Виж тортичке..
-Наричаи ме свадкишчо!
-Добре сладкишчо-каза иронично Роберта-аз съм просто обикновенно момиче не съм магиостница.Дори не знам защо говоря с торта?-зададе си въпрос Роберта
-Да знам ти си мъгълка но точно за това ще учищ в Хогуордс.
-Къде?
-В училишето за вълшебства и магий
-Ама ти май не ме слушаш аз не съм магиостница!!!-Роберта ядосана седна на леглото си и се опита да се оспокои.
-Добре!!!Явно ти ше бъдеш труден случеи-Сладкишчо седна до Роберта и започна да и обяснява за Хогуордс...
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeВто Ное 17, 2009 11:33 pm

Роберта не можеше да повярва.Значи съществува друг свят за които тя дори не е знаела?!.Та тя дори е част от този свят.
-Значи аз съм...м..м...м...магиостница!
-Точно така-отговори Сладкишчо!Според това което знам много скоро ще получиш писмо с покана за присаединяване към магическият свят!
-Да но как ще обясня на мама,какво ще и кажа-зачуди се момичето
-Това е работа на директора на Хогуордс.
-А директора господин или госпожае
-Една много приятна госпожа.
-Наистина!Супер!Господи все едно сънувам!!!Аз говоря с ТОРТА!!!Оказва се че съм вещица!!!Това не може да е истина.
-Първо ти не сънуваш,второ не си вещица а си магиостница има огромна разлика,трето всичко което ти казвам е истина!
-Да но всичко е толкова не реално!
-Да но магическият свят съществува!Знаеш ли дори може да те обяжят за учител по мъгълознание все пак си отраснала в мъгълският свят!!
-Какво!!!-шокира се Роберта-Аз учител!Вие побъркахте ли се ? ? ?
-Казах само че е възможно!
-Кога започва учебната година все пак аз ходя на училище и тук?!
-Спокойно,всичко е уредено,изключена си от мъгълското училище!
-Но...кога?
-Ние сме магиостници!!-сега лягаи да спиш,беше дълъг ден
-Но не ми отговори на въпроса?
-Всичко ще ти се обясни в писмото-разясни и сладкишчо и изчезна...
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 3:49 pm

На сутринта всичко изглеждаше сякаш е било сън.Роберта се облече и започна да си припомня страмния сън които беше сънувала.Тъкмо да излезе от стаята и видя по пода капки шоколад.Тя се сети че Сладкишчо беше шоколаядов и това и напомни че всичко което си мислеше че е сънувала е истина.Момичето се зачуди дали да не разкаже на майка си но реши че ще я помисли за луда такаче замълча.Размишляваше над писмото което тортата беше казала че ще получи.
-Кога ли ще дойде това писмо?!О господи дано да не полудявам,та вчера говорих с ТОРТА!!!Наистина нещо ми става,но.......всичко беше толкова реално??!-зачуди се момичето на глас
-Роберта за какво говориш-попита я майка и която я беше видяла да си говори сама
-Аааа..........нищо мамо просто имах много страмен сън!-излъга Роберта
-Сънищата са много хубаво нещо,но не ги взимай толкова на сериозно.Междо другото днес пощалионът носи пощата,така че трябва да го посрещнеш-каза Силвера
-Добре!-развънлува се Роберта защото се сети че писмото за което говореше Сладкишчо може да пристигне с другите!Това което не знаеше че магическите писма не пристигат точно по този начин...
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 4:00 pm

Силвера тъкмо излизаше от къщата и отиваше в студиото,където щеше да записва нов клип,когато над нея прелетя сова.
-О та из този раион не летят сови.От къде ли се е взела?-зачуди се Силвера
В този момент Роберта взимаше пощата от пощалионът.Когато остна сама с нетърпение отиде в стаята си и започна да разглежда писмата
-Сметката за водата,за тока,писмо от леля,сметката за счупениа прозорец-изброяваше тя и когато свърши остана разочарована
-Всичко е било сън.Как можах да повярвам че съм магиостница???Толкова съм глупава!Всичко е било сън-и Роберта се разплака защото я хвана яд на това че беше толкова глупава да повярва.В този момент от прозереца влетя совата,която видя Силвера.
-Здравей красавецо!Изгубил ли си се,тук попринцип не летят много птици?-зачуди се на глас момичето.Птицата направи няколко кръкчета оглеждаики стаята и кацна до детето.Роберта забеляза че в човката си совата носи нещо.Разгледа по добре и разбра че това беше плик.По точно писмо!Извади го веднага и развълнувано започна да къса опаковката
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 4:12 pm

Скъпа госпожице,
Роберта Пардо поканена сте да учите в училището за магия и вълшебства Хогуордс.Вие сте израснала в мъгълският свят,но с уважение ви оверявам че баба ви е била велика магиостница и вие имате възможностите да и подражавате.Ще получите писмо в което ще пише на коя дата започва учебната година.Естествено това ще се случи след като ни пратите писмо с отговор дали приемате да учите в нашето училище.Моля това да стане веднага след прочитане на писмото.
С уважение:почитната директорка на училището за
магия и вълшебство Хогуордс- Хакурой Хокайдон
къщата на Роберта Пардо Autograph
Роберта прочете писмото и за малко да не припадне.Проливаше сълзи за нищо.Тя хвана един лист и химикалка,и започна да пише писмото закоето се говореше в поканата.След малко тя приключи.Съвсем беше забравила за птицата,огледа из стаята и я откри спяща върху леглото.Постави плика с писмото,което беше написала в човката на животното и дукато се обръщаше,совата отлетя....
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 4:46 pm

След няколко дена Роберта реши да излезе навън с приятелките си.Тя внимаваше да не каже нищо свързано с магиостничеството.Когато се прибра в къщи реши да си вземе душ.Влезе в стаята си да си вземе карпата а на леглото и имаше писмо и сова до него.На хартията пишеше че официално е приета в училището Хогуордс и отново се споменаваше че ще получи писмо в което пише датата на започването на учебната година.Тя влезе в банята си, която беше едно от любимите и места в къщата.Банята си беше само нейна и беше страхотна.Цялата беше синя с всякъкви екстри. Very Happy Чудеше се дали ще намери много приятели там,чудеше се да ли има и други момичета който чак сега разбират за магиостничеството,точно като нея.Толкова и се искаше вече да заминава.Как ли щеше да патува?Може би с летяща колка или автобус,тя си нямаше и на представа какво ще става с нея по нататък.
-Дали ще видя повече приятелките си тук-зачуди се Роберта пеейки под душа.
-Робертааааааа....тук ли си-повика я майка и
-Да мамо в банята съм
-Роберта какво е това писмо на леглото ти ! ! ? ?
-МАМООООО........не го бутайй моляте-майка и щеше да прочете писмото.Щеше да разбере всичко,в магиостническият свят щяха да решът че е безотговорна и да я изключът от училището.Не тя нямаше да позволи това.Взе карпата спря водата и излетя от банята като фурия.Когато застана пред втратата на стаята си майка и седеше на леглото и четеше едно писмо.О не всичко свърши никога няма да уча в Хогуордс
-Ооо...господи
-ЪЪЪ...мамо мога да обясня!!!
-Каква сметка за водата!Боже само два човека сме а водата се хаби като за 5-ма.Ако продължаваме така скоро няма да можем да плащаме сметката
Роберта щеше да получи удар.Майка и четеше сметката за водата.Но къде беше писмото?!Роберта се огледа из стаята и забеляза в ъгъла до бюрото и да се ди птицата която беше видяло по рано този ден.Совата смигна на момичето и излетя през прозореца... Very Happy
simonkataaaaaa
simonkataaaaaa

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitimeПон Апр 26, 2010 6:56 pm

Роберта се събуди рано сутринта с огромно главоболие.Предишната вечер беше на дискотека с приятели и се прибра след полунощ.
-Мамоооооооооооооо!-провикна се тя напът към банята за да си измие зъбите
-О събуди се най-сетне!Може ли да ти задам един въпрос..в колко се прибра вчера??!!
-Амии-замисли се Роберта-навреме!
-Навреме?!Доколкото помня ти разреших да седиш най-кусно до 10 навън а когато вчера влязох в стаята ти да ти пожелач лека нощ теб те нямаше!
-Хах..мамо...мамичко..майчице-овърташе смеейки се нарочно Роберта-във ваканция съм..знаеш в училище не ни дават да излизаме и да се забавляваме по дискотеки
-Роберта едва на 14 си!!!
-Поправка скоро ще правя 15!
-Знаеш ли Роберта трябва да си поговорим наистина !!!
-Е..ще има време и за това....но сега мамо-взе си чантата Роберта-трябва да тръгвам
Тя слезе тичешком стълбите и излезе от къщата.
-Робертааааааааааа...Робертааааааааааааа!!!Ахххх ще ме съсипе!!!Господи!!!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: къщата на Роберта Пардо   къщата на Роберта Пардо Icon_minitime

къщата на Роберта Пардо
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Къщата на Ашли
» къщата на Мия Колучи
» Къщата на Гилбърт
» Къщата на Хаку и Чейси
» Къщата на Алис

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите